ROUW -EN TROUWMUZIEK

 
Marcel Siebers op piano en Pip van Steen op dwarsfluit, twee professionele musici, verzorgen op gepaste wijze, met fraaie composities een uitvaart- en crematieplechtigheid alsmede met romantische muziek een huwelijksinzegening. 
 
In de laatste momenten van het afscheid van een dierbare, kan de live muziek nog iets heel persoonlijks toevoegen. Muziek zegt meer dan duizend woorden...warm, bijzonder en intiem. Muziek vertelt, beweegt en troost waar woorden tekortschieten. 
 
Heel anders kan muziek een blijde gebeurtenis van een glanzend randje voorzien zoals een huwelijksplechtigheid of bij gelegenheid van een zilveren- of gouden huwelijksfeest. Het ultieme geluksgevoel wordt hierdoor nog eens extra onderstreept met blijde- en romantische klanken.
 
Ons repertoire omvat klassieke composities van o.a. Bach, Vivaldi, Handel, Gluck, Haydn, Fauré en Chopin en daarnaast ook wat eigentijdser werk van o.a. John Williams (Schindler's List thema), Beatles, Gershwin, Thijs van Leer, Billy Joël etc., etc.. Kijk voor een compleet overzicht onderaan deze pagina op onze playlist.
 
 
Uw investering voor een dienst tot een lengte van 1 uur is € 390,00 all in 
d.w.z. inclusief voorbereidingstijd, reiskosten (mits regio Nijmegen en Land van Cuijk) en 9% btw maar exclusief eventuele pianohuur. 
 
Vraag vrijblijvend informatie aan via de contactgegevens.
 
Klik hier voor onze playlist.